Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Consiliul raional Ungheni în premieră organizează Târgul de produse ecologice, naturale și tradiționale la  data de 29 august 2021. Evenimentul urmează a fi desfășurat ca parte a agendei Zilelor municipiului Ungheni și are drept obiective promovarea producătorilor autohtoni, oferirea accesului locuitorilor din zonă la specialități tradiționale, ecologice de calitate, stabilirea parteneriatelor.

  Organizatorii de bazi sunt Consiliul raional Ungheni, Primăria municipiului Ungheni, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova - filiala Ungheni, Asociația Națională a Turismului Rural, Ecologic și Cultural din Republica Moldova.

  În acest context,anunțăm producătorii din raion să participle la acest eveniment (programul se anexează), cu comercializarea produselor proprii.

  Scopul târgului este de a întruni micii întreprinzători din regiune, producători de brînzeturi, preparate din carne, uleiuri, produse agricole, pomușoare, meșteri populari.

  Pentru informații adiționale și confirmare de a participa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,tel:023626435, 023623054 (termen - 20 august 2021)